Verandering begint hier in Oosterhout. GroenLinks organiseert op vrijdagavond 23 februari een Meet Up: een informele, interactieve bijeenkomst met muziek en inhoudelijke discussies. Ook niet-leden van GroenLinks Oosterhout zijn van harte welkom.

Deze avond zal de uitreiking van de jaarlijkse Groene Lintjes plaatsvinden waarbij dit jaar voor het eerst ook een Groen Jeugdlintje wordt uitgereikt. GroenLinks reikt dit lintje jaarlijks uit aan bijzondere groene of sociale initiatieven van organisaties of personen in Oosterhout. Maak ook kennis met de top 8 van de GroenLinks kandidaten voor de Oosterhoutse gemeenteraad en hun speerpunten voor de gemeenteraadsverkiezingen. Met lekkere muziek, de nodige versnaperingen en een prachtige locatie zijn alle ingrediënten voor een interessante en gezellige avond voorhanden.

Ben je geïnteresseerd dan zien we je graag op 23 februari vanaf 20.00 uur bij De Schelleboom, Mathildestraat 37a. Lid of niet, je bent van harte welkom. Omdat de ruimte beperkt is, vragen we je wel zo snel mogelijk aan te melden. Dit kan via http://meetup.groenlinksoosterhout.nl of bij Thea van der Zanden:tel 0162-459167 of mail zandenberk@gmail.com.