Nieuws

Inbreng GroenLinks Oosterhout raadsvergadering 28 november 2017

We hebben het vanavond opnieuw over het verleggen van de N629, een plan waar GroenLinks, zoals u weet, geen voorstander van is. In het verleden was GroenLinks voor de nulplusvariant, waarbij de bestaande weg opgewaardeerd zou worden. De belangrijkste reden hiervoor is dat er een substantiële oppervlakte aan natuur verloren gaat bij de aanleg van de weg zoals in het voorkeursalternatief van de provincie.

Lees verder

GroenLinks Oosterhout gaat naar de mensen toe.

Op zaterdag 18 november zijn leden van GroenLinks Oosterhout langs de deuren gegaan om te luisteren naar wat mensen bezig houdt en om handtekeningen op te halen tegen de aangekondigde landelijke BTW-verhoging.

Lees verder

Ledenvergadering GroenLinks Oosterhout op 30 november

Op 21 maart, volgend jaar, mogen we weer gaan stemmen voor een nieuwe gemeenteraad.  Het begin van een nieuwe periode, maar tegelijkertijd ook de afsluiting van een periode waarin partijen zich ingespannen  hebben om kiezers te overtuigen hun stem op hen uit te brengen. Om dat te bereiken zullen ze ook gebruik maken van een -vanuit hun standpunt-  aansprekend verkiezingsprogramma en aantrekkelijke kandidatenlijst.  Zo uiteraard ook GroenLinks Oosterhout.

Lees verder

Pagina's