Nieuws

Oosterhouters willen dat de gemeente investeert in zorg, armoede en natuur

GroenLinks Oosterhout heeft de afgelopen vijf zaterdagen telkens met een kraam in het centrum van Oosterhout gestaan. In die kraam mochten Oosterhouters bepalen waar zij geld in zouden investeren, mochten ze deel uitmaken van de gemeenteraad. Liefst één vijfde van de bezoekers van de binnenstad wil dat de gemeente meer geld uitgeeft aan de zorg.

Lees verder

Schriftelijke vragen GroenLinks over Slotjes-Midden

Op 17 december 2013 heeft de Raad unaniem raadsnota 0130053, Nota van uitgangspunten aanpassing samenwerkingsovereenkomst Slotjes Midden, aangenomen. In deze nota staan afspraken die tussen de gemeente Oosterhout en Thuisvester zijn gemaakt. Inmiddels zijn in Slotjes-Midden enkele flats gerenoveerd; andere flats worden gesloopt en uiterlijk in 2022 wordt begonnen met de vervangende nieuwbouw.

Lees verder

GroenLinks op bezoek bij Scouting Erasmus

Op uitnodiging van Scouting Erasmus kreeg raadslid Martijn Louwerens van GroenLinks een rondleiding op het terrein van de scoutinggroep door Pieter van der Moezel en Ed Heesbeen. Op die dag waren er ook veel vrijwilligers aanwezig: zij gaven het terrein een opknapbeurt in het kader van NL Doet. Wat opviel was de staat van de gebouwen op het terrein. De buitenkant van de gebouwen is in slechte conditie en dit verdient aandacht vanuit de gemeente Oosterhout.

Lees verder

GroenLinks Oosterhout actief bij NL doet

Op Zaterdag 10 maart was GroenLinks actief voor NL doet. Samen met ouders van de kinderen hebben ze op een schoolplein nieuwe bomen gepland. Meer groen voor een beter milieu. Verandering begint hier!

Pagina's