Nieuwjaarsreceptie GroenLinks Oosterhout uitgesteld

Als bestuur van de afdeling  GroenLinks Oosterhout willen wij u melden dat we onze nieuwjaarsreceptie 2022 die we op donderdag 13 januari 2022 hadden willen houden niet door laten gaan.

We willen dit graag fysiek doen vanwege het uitreiken van het Groene Lintje aan de Vereniging van Vrouwen voor Elkaar. Dit is in januari een nog te groot risico en dat willen we als  GroenLinks Oosterhout niet nemen voor ieders veiligheid. We stellen het uit.

Op een later veilig moment gaan we de Vereniging van Vrouwen voor Elkaar zeker in het zonnetje zetten met het uitreiken van het Groene Lintje. We laten u dat zeker weten.

Verslag kandidatencommissie

Afgelopen woensdag 15 december 2021 heeft de kandidatencommissie bestaande uit Anneth, Lies en Jan tijdens een gezellig avondje het gehele proces van het vaststellen van de kandidatenlijst geëvalueerd. Wij als kandidatencommissie kunnen niet anders vaststellen dat het een mooi en gezellig proces was. De gesprekken met de kandidaten waren zeer fijn. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat we een mooie lijst hebben. Samen met een goed verkiezingsprogramma en een goede campagne gaan wij voor een goede uitslag tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022!