Peter de Kock ontvangt het GROENE LINTJE

Op 16 januari 2015 werd bij Peter de Kock, onder luid applaus, door onze interim-voorzitter Walther Ligtvoet het GROENE LINTJE  van GroenLinks Oosterhout opgespeld. Door zijn onaflaatbare inzet voor het algemeen goed. Zijn sociale betrokkenheid. En het leefbaar en schoon houden van de buurt door allerlei initiatieven te ontplooien heeft er voor GroenLinks toegeleid om dit jaar voor de 6e keer aan Peter het GROENE LINTJE uit te reiken. Peter de Kock is een voorbeeld voor velen.

Het was een drukte van belang. Vele GroenLinksers waren speciaal naar De Beurs gekomen. Ook leden van andere partijen gaven acte de présence. Zelfs kwam er een lid van de Provinciale Staten tevens ook voorzitter van de GroenLinks fractie hierin: Patricia Brunklaus. Zij is eind 2014 gekozen als  lijsttrekker  van GroenLinks voor de Provinciale Statenverkiezingen op 18 maart 2015. Van de organisatie ONE die vorig jaar het GROENE LINTJE in ontvangst mocht nemen waren ook mensen aanwezig. Een heel gevarieerd gezelschap.

Naast het uitwisselen van gelukwensen zijn er over en weer nuttige contacten gelegd. GROENLINKS gaat vol goede zin de toekomst tegemoet.